Muut palvelut 

Kaupallinen yhteistyö

Keskimäärin yksittäinen LinkedIn postaukseni  saa noin 10.000 näyttökertaa ja LinkedIn postaussarja huomattavasti enemmän. Seuraajakuntani koostuu pääasiassa HR ja myynnin ammattilaisista, yritysten ylimmästä johdosta sekä työnhakijoista. Kysy kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista esimerkiksi yksittäisen postauksen tai postaussarjan kautta. Kaupallisen yhteistyön maksut on sidottu näkyvyyteen, joten maksat vain siitä mitä saat.

Puhujakeikat

Olen käynyt lukuisissa puhujakeikoissa rekrytointiin ja LinkedIniin liittyen. Olen tottunut puhumaan niin isoissa kuin pienissä tapahtumissa joko live yleisön tai kameran edessä. Kysy tarjous.

+32.000 reaktiota postauksille vuodessa

Postaukseni herättävät usein paljon keskustelua, josta on todisteena näyttökertojen lisäksi suuret reaktiomäärät. Ihmiset haluavat reagoida joko tykkäämällä tai kommentoimalla postauksiini.

+14.000 LinkedIn seuraajaa

Minulla on LinkedIn alustalla yli 14.000 seuraajaa ja luku on jatkuvassa kasvussa. LinkedIn strategiani seuraajien kasvattamisessa seuraa maltillista systemaattista tekemistä, jossa laatu korvaa määrän.

+3 miljoonaa näyttökertaa postauksille vuositasolla

Kirjoitan LinkedIn alustalle pääsääntöisesti rekrytointiin, myyntiin, yrittäjyyteen ja LinkedIniin liittyvistä asioista. Myös postauksissani mottona on "laatu korvaa määrän" ja yksittäinen postaukseni saa useimmiten 5.000 - 150.000 näyttökertaa aiheesta riippuen.