Uusia mahdollisuuksia LinkedInia hyödyntämällä
 

Aloha! 

Nimeni on Hannu Pelli - LinkedInin monimutkaiset kiemurat taitava alustan superkäyttäjä sekä rekrytoinnin maailmassa toimiva alan ammattilainen. Olen jakanut LinkedIn tietoutta yli lähes 200 asiakkaalle sekä auttanut yli sataa eri alojen ammattilaista työllistymään LinkedInin kautta. 

Keskustelen vuosittain työni puolesta tuhansien ihmisten kanssa ja tarkastelen kymmeniä tuhansia LinkedIn profiileja. LinkedIn poikkeaa muista sosiaalisen median alustoista ja siihen pätee vahvasti erilaiset algoritmit, jota kautta käyttäjät ovat näkyviä tai vajoavat yhdeksi profiiliksi tuhansien muiden joukossa. Motivoitunut käyttäjä jää näkymättömiin, mikäli hän ei ole osannut tehdä profiiliaan oikealla tavalla, kun taas timanttisen LinkedIn profiilin tehnyt henkilö saa parhaimmillaan huomattavaa hyötyä alustasta,  

Haluan omalta osaltani tuoda käyttäjille kaikki vinkit ja vippaskonstit ilmi ja avata ihmisille rekrytoijien salaista maailmaa LinkedInin suhteen. Tulet oppimaan hyvien LinkedIn postausten salat, saamaan parhaat vinkit verkostoitumiseen sekä ainekset muokata profiilisi tavalla joka parhaiten palvelee omaa käyttötarkoitustasi. 

Olit sitten etsimässä uusia työhaasteita nyt tai tulevaisuudessa, rakentamassa omaa brändiä, pohtimassa miten LinkedInistä saa parhaan irti tai boostaamassa yrityksesi myyntiä tai näkyvyyttä annan sinulle kaikki tarvittavat avaimet käteen!