Käyttöehdot

Verkkokaupan käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

1. Yleistä
Nämä ovat sivuston ja verkkokaupan tuotteiden käyttöä koskevat yleiset ehdot.  Palvelun käyttäjän tulee tutustua huolellisesti ehtoihin ennen palvelun käyttämistä. Ehtoja sovelletaan kaikkiin käyttäjän toimiin palvelussa.
Palvelu saattaa sisältää lisäksi joitain toimintoja koskevia erityisehtoja (kuten verkkokaupan sopimusehdot, arvostelutoiminnon sopimusehdot), joita sovelletaan Käyttäjän toimintoihin näiden Ehtojen lisäksi, mikäli Käyttäjä käyttää kyseisiä toimintoja. Videokoulutuksilla on rajaton 1 kk käyttöoikeus toimitushetkestä. 1 kk jälkeen käyttöoikeus lopetetaan. 


2. Palvelun käyttöä koskevat oikeudet ja rajoitukset
Käyttäjällä on oikeus katsella ja selata palvelua ja sen sisältöä, kuten tekstiä, tuotetietoja, kuvia, tavaramerkkejä ja tunnuksia. Käyttäjä ei saa muokata tai jäljentää sisältöä millään tavoin eikä osittainkaan sellaisenaan tai muokattuna jakaa, levittää, siirtää, esittää julkisesti tai muulla tavoin julkistaa sisältöä. 

Käyttäjä vapauttaa tämän sivuston verkkokaupan toimihenkilöt vastuusta liittyen kaikkiin vaatimuksiin, jotka aiheutuvat käyttäjän Palvelun käyttämisestä tai perustuvat käyttäjän Palvelussa lähettämään tai välittämään sisältöön. 

3. Henkilötietojen käsittely
Käsittelemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla toimien henkilörekisterien rekisterinpitäjänä. Asiakkaiden tietoja käsitellään asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatuin tavoin.